Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Télikert gyártása, szerelése

Télikert gyártása, szerelése

A télikertek kellemes hangulatot varázsolnak otthonába, mai rohanó világunk meghitt kis zugai lehetnek. Közvetlen kapcsolatot teremtenek a külvilággal, a természettel. Ennek érdekében minden szabad felületük átlátszó, fényáteresztő. Így magas fényhozamot biztosítanak. Ez pedig egyenlő a kellemes közérzettel. Egy télikert nagyban hozzájárul életminőségünk javításához.

Néhány beépített négyzetméter nyarat varázsolhat a télben!

Cégünk, a Partner-Doors Kft minőségi nyílászáró gyártás és beépítés mellett más területen szintén egyedüli szakértelemmel és óriási tapasztalattal képviselteti magát. Mintegy két évtizede foglalkozik vállalkozásunk télikert építéssel, mely idő alatt több, mint 5000 beépítést végeztünk el országszerte, megrendelőink teljes elégedettségével. Előbbieken kívül szintén tevékenységi körünk része bejárati ajtók forgalmazása, üvegezett lakótér bővítés, medencelefedés, valamint függönyfal, előtető készítése.

­­Szolgáltatásunk teljes körű minden tevékenységünk esetében. Ennek köszönhetően a tervezés, gyártás, kivitelezés, beszerelés folyamata mind saját szakembereink által, saját üzemünkben történik.

Az alábbi szolgáltatásaink ingyenesek, használja ki:

  • Előzetes, ingyenes árajánlat télikert építésére, terasz beépítésére
  • Ingyenes helyszíni felmérés az előzetes árajánlat elfogadása után
  • Ingyenes szaktanácsadás az ajánlatkéréstől a kész szerkezet beépítéséig, átadásig

Szolgáltatásunk teljeskörű és ügyfélközpontú:
Az előzetes ajánlatkérést (és annak elfogadását) követően a teljes mindvégig konzultálva Önnel és minden apró részlet/kérdés tisztázását követően tervezünk, gyártunk és szerelünk. Hitvallásunk, hogy egy télikert építése, terasz beépítése évtizedekre szól. Eppen ezért az Ön elképzelését követve és ahhoz alkalmazkodva visszük végig szolgáltatásunkat, hogy valóban azt kapja, amit előzetesen elképzelt.

Termékeink: télikert, előtető, télikert tető, nyílászáró gyártás, függönyfal, árnyékolók, rovarvédelem (szúnyoghálók stb), teraszfedés, teraszbeépítés, medencefedés

Mire jó egy Télikert? Ötletek és tapasztalatok

Egy gyönyörű télikert amellett, hogy a lakás dísze, számos praktikus szerepet képes betölteni a házban, lehet étkező, játszószoba, pihenőszoba, tévészoba, otthoni iroda, konditerem, várótér, hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek közül.

Akár a lakótérbővítés, akár az ingatlan értékének növelése a célunk, mindkét esetben kiváló választás lehet egy télikert építése.

A télikert funkciójának kiválasztásakor fontos tudni, hogy a szóba jöhető alapanyagok milyen előnyökkel, hátrányokkal rendelkeznek. Pl: a polikarbonát-műanyag télikertek olcsóbbak, mint a keményfa vagy fém szerkezetes télikert építmények, ám az utóbbiak gyakran esztétikusabb látványt nyújtanak.

Télikert felhasználási ötletek:

1. Beltéri játszótér gyermekeknek. A télikert sokkal nagyobb védelmet nyújt a kicsiknek, mintha a szabadban játszanának. Amennyiben a télikert berendezésekor néhány alapvető szabályt betartunk (konnektorok ledugózása, éles sarkok tompítása, törékeny tárgyak mellőzése) akkor gyermekünk számára tökéletes játszóteret teremthetünk.
2. Használhatjuk a télikertet csendes visszavonulásra. Fiatal családoknál például a szülők használhatják a télikertet kiegészítő nappaliként, ahol nyugodtan beszélgethetnek, családi életet élhetnek.
3. Otthonról dolgozók vagy olyanok esetében akik igénylik, hogy a munkájukhoz szükséges iratok, dolgok egy helyen legyenek a házban, a télikert kiválóan alkalmas otthoni iroda céljára.
4. Amennyiben a télikertet közel építjük a konyhához, akkor könnyedén berendezhetünk benne étkezőt. Az étkező ezáltal a ház legnapfényesebb helyisége lehet, minden étkezést különleges élménnyé varázsolva.
5. Tévészoba. Amennyiben több tévékészülékünk van és a család tagjai más és más műsort szeretnének nézni, a télikert kiválóan alkalmas kiegészítő tévészoba céljára.
6. A télikert kiválóan alkalmas játékszoba céljára, legyen az akár darts, pingpong, biliárd, rex, pókerasztal vagy egyéb asztali vagy kártyajáték.
7. Váróterem. Amennyiben orvosi rendelő vagy egyéb üzleti célú ingatlanunk van, a télikertet használhatjuk váróteremként, ahol a páciensek, ügyfelek kellemes, napfényes körülmények között várakozhatnak.
8. Edzőterem. Egy hely, ahol végre nincs útban a szobakerékpár vagy az evezőgép:)

Mire kell építési engedélyt kérni?

Általánosságban elmondható, hogy a lakóépület építése, bővítése, tartószerkezeteit is érintő átalakítása mindig építési engedély köteles. Bejelentési kötelesek a kisebb átalakítások és a melléképület építése. A télikert építése engedélyköteles, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területileg illetékes Önkormányzatnál érdeklődni, hiszen ezek engedélyeztetése településenként eltérő lehet6. Az építési engedély megszerzése a megrendelő feladata.

Amennyiben Ön is szeretné egy világos télikert résszel bővíteni otthonát, beépíttetni teraszát, úgy ne habozzon és keressen minket, kérjen tőlünk ajánlatot.

 

alakos-telikertIroda, Üzem, Bemutatóterem:
1205 Budapest, Határ út 83.
E-mail: partnerdoors@gmail.com
Tel: +36 20/336-06-43, +36 1/287-81-00

Tekintse meg további weboldalainkat akár inspiráció céljából, akár csupán ezért, hogy megismerje vállalkozásunkat, eddigi referencia munkáinkat:

 

 

 

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu
Ablak, ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu
Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu
Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu
Télikert rendszerek : www.telikertet.hu
Télikert : www.partner-doors.at
Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu
Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu
Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu
Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu
Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu
Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com
Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu
Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu
Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu
Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu
Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu
Terasz beépítés: https://terasz-beepites.hu/
A télikert: https://www.a-telikert.hu/
Télikertek Magyarországon: https://telikertek-magyarorszagon.hu/
Télikert Ausztriában: https://www.wintergarten-produktion.at/