Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Télikert

 

 

TERASZBEÉPÍTÉS, TÉLIKERT - ÉPÍTÉS KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL  !

A JÖVŐ TÉLIKERTJE, TERASZ BEÉPÍTÉSE VERHETETLEN ÁRON!

A Partner - Doors Kft. minden hónapban hőszigetelt télikert, terasz beépítési akciókkal kedveskedik ügyfeleinek.

A 2021. decemberi akcióinkról érdeklődjön személyesen, e-mail-ben vagy telefonon, a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!

  • Ingyenes árajánlat készítés
  • Ingyenes helyszíni felmérés
  • Ingyenes szakmai tanácsadás
  • Ajándék csatorna, felszerelve

Az élet egyik alapvető feltétele a napfény, a napsugárzás. Nélküle a Földön nem lennének növények, amelyek közvetlenül és közvetve a táplálékunkat biztosítják, továbbá az élet másik alapvető feltételét, az oxigént termelik. De nemcsak a napsugárzás fokozott hasznosításával magyarázható a növényházak, télikertek és napházak egyre nagyobb mérvű elterjedése, hanem az ember biológia, sőt pszichológiai igényeivel is. Természetes az a vágya, hogy több napfényt, zöld növényt és színes virágot lásson maga körül, bárhol is éljen és dolgozzon, akár nagyvárosban, akár kertes házban, vagy falun.  

 

Cégünk a Partner-Doors Kft. Télikertek, minőségi műanyag nyílászárók, ablakok, bejárati ajtók gyártásával szerelésével foglalkozik.   

Télikertnek nevezzük az olyan épületrészeket és belső tereket, amelyeknek szinte valamennyi felülete üvegezett, így közvetlen kapcsolatot teremt a környező világgal, természettel. Önálló építmények is lehetnek, de főleg az utóbbi időben amikor egy-egy épület megépítésére kevesebb terület áll rendelkezésre általában összeépülnek a lakóépülettel, sőt esetenként azok egyes helyiségével össze is nyithatók.

 

 

Legcélszerűbbnek az látszik, ha a télikerteket feladatkör szerint csoportosítjuk:

1.) Az épület tömegéhez kapcsolt télikert, ahol a belső légtér független a lakóhelyiségektől

2.) Épülethez bárhol kapcsolható, utólag bármikor telepíthető szokványos télikert

3.) Az épület karakterébe fogalmazott télikert, melynek tetőzete a nagy tető síkjába esik, és a homlokfal is folytatólagos

4.) Télikert lakáshoz kapcsolt légtérrel

5.) Télikert mint kapcsolt étkező

6.) Hálószoba télikert jellegű teraszkapcsolattal 6.) Lakótér a télikertben, avagy télikert a lakásban

A télikertek lakófunkciójú változata a legelterjedtebb. Egyértelmű a célja: a lakást olyan térrel bővíti, amely közvetlen kapcsolatot tart a környező természettel és télen, nyáron kertként használható. A télikertek felfoghatjuk úgy is, hogy a lakásunkat megnyitják a kert, a természet felé. Ebben az esetben akkor beszélhetünk télikertről, amikor nem egyszerűen a homlokzat síkjában zárjuk le a lakóteret üveggel, hanem a homlokzat síkjából valamilyen módon és mértékben kilépve, megtoldjuk a lakóteret. 

Referencia munkáink: 

 

Télikert építése, terasz befedés, terasz befedése, terasz beépítés, terasz beszerelés, alakos télikert, íves télikert, télikert üvegezés, terasz beüvegezése, terasz bezárása, terasz lezárása,  

Télikert építése, szerelése, gyártása, tervezése, kivitelezése a cégünk legfontosabb munkái. A télikert gyártás egyre jobban az alumínium tartó szerkezetek és nyílászárók felé tolódik el. A teraszbeépítés, terasz előtető készítése is felkapott mostanában. 

 Székhely: 1184 Budapest, Aranyeső u. 8.

Bemutatóterem, Telephely: XX. Budapest, Határ u. 83.

Adószám: 23423330-2-43

PARTNER-DOORS Kft.

Tel.: 061/287-8100

Mobil:0620/ 3360-643

Mobil: 0620/3362-672

Email: partnerdoors@gmail.com

Télikert és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz építés az egész országban.

0620/3366-902

telikert-alakos.jpgterasz-bezaras.jpgterasz-toloajtoval.jpg

Tekintse meg további weblapjainkat is:

 

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Porta Doors beltéri ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu        

Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu         

Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu

Télikertek gyártása, szerelése: www.partnerdoors.mindenkilapja.hu

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu

Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu

Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu

Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

Télikertről

       A télikert megépítése mellett számos érv szól: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi lakásunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk kedvenc helyisége.

Ha a télikert kialakítása mellett döntünk, biztosítjuk magunknak és családunknak az egész évre szóló fényt és napsütést, csodálatos növényeket bódító illattal, nyitott tereket és ingyenes napenergiával fűtött helyiséget. A legfontosabb azonban, hogy ez a világos zóna egyedi életminőséget nyújt használóinak.

 Manapság a télikertek már többet jelentenek a növények elhelyezésénél.
A profil- és üveggyártásban végbement fejlődésnek köszönhetően napjaink üvegszerkezetei tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Az öröm azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha a télikert formája és berendezése megfelel használói elképzeléseinek.

Különösen azok a házak és lakások, melyek helyiségei csak az alapvető igények kielégítésére szolgálnak, könnyen és szépen bővíthetők utólag is egy-egy üvegszobával. Az sem riasszon el senkit, ha a télikert nem kapcsolódhat közvetlenül a lakótérhez. A folyosóhoz vagy a lépcsőházhoz hozzáépített helyiség ugyanolyan jó és izgalmas megoldást kínál.
A nagy üvegfelületek világosságot és napfényt engednek a házba, ami szinte bármelyik lakásnak előnyére válhat. Tévedés azt gondolni, hogy csak a déli tájolás jöhet számításba. Ha a télikertet a betöltendő funkciót szem előtt tartva alakítjuk ki, mindegyik tájolásnak megvan a maga előnye.
Az üvegépítmény lehet önálló helyiség, de lehet nyitott tér is, amely kapcsolódik a ház központi részéhez. Két alapvető kritériumnak azonban meg kell felelnie, hogy egész évben rendelkezésünkre tudjon állni: az építménynek hőszigeteltnek kell lennie, és fűtenünk kell, hogy a lakás hőmérséklete mindenütt egyenletesen kellemes legyen.

Funkciók
Étkezőként remek lehet a télikert, hiszen egy vacsora alkalmával úgy érezhetjük magunkat, mintha este a szabadban a csillagos égbolt alatt ülnénk asztalhoz. A reggelek pedig üdítő ébresztőként hatnak.
Az északi fekvésű télikert ideális dolgozószoba lehet, mivel a nap folyamán a diffúz fény szinte egyenletesen oszlik meg.
A ház és a kert közötti átmeneti zónaként mind a kertet, mind a házat nagyobbnak érezzük. Ekkor azonban a klíma beállításakor a növények igényeit tartsuk szem előtt.

Hol lehet a télikert?
Nem is sejtjük milyen sok lehetőségünk adódhat télikert kialakítására. Természetesen önálló családi ház esetében van a legkönnyebb dolgunk. Ekkor ugyanis egyszerűen hozzátoldjuk a meglévő épülethez. De ha panellakásunkhoz tartozik egy aprócska balkon, már akkor is érdemes elgondolkodnunk az építésen. Társasházak tetőterében is megépíthetjük, új építésű lakások nagyobb teraszára ugyancsak kerülhet télikert, vagy egy régi bérház gangos részéből is megoldható a leválasztás.